Zaterdag stond dan eindelijk naar lange tijd een wedstrijd op het programma. De baan lag er na omstandigheden goed bij en de training ging dan ook best goed.

Voor de eerste manche begon het hard te regenen. De baan werd behoorlijk nat. Ondanks dat was het goed te doen. De start was super. Met een kopstart begon ik aan de wedstrijd. Ik reed in een open klasse waar dus ook andere klasses bij in zaten. Het rijden ging goed. Enkele plaatsjes verloren, maar uiteindelijk van mijn klasse wel gewonnen.

de tweede manche was weer goed dit maal begon ik op een derde plaats. De baan was behoorlijk zwaar geworden. Uit eindelijke wel weer als derde gefinished en van mijn klasse tweede.

met een eerste en tweede plaats kan ik tevreden terug kijken op weer een leuke wedstrijd.

510C9D86-DCAD-4A30-942A-4C98FD60722C 0F1E2A29-1B6D-4B02-9C0C-25AC4A70F062